Gratis levering in Groot-Beveren of vanaf € 40.

Workshops & vakantiekampjes

Laat je kind(eren) op een creatieve manier de wonderlijke wereld vol geuren ontdekken. Bij Bie heppie maken we er vanalles mee: zeepjes, bruisballen, geurend zelfgemaakt papier, kaarsen,... Ook voor andere creatieve uitspattingen kunnen kinderen bij Bie heppie terecht.

Vaak hebben mijn activiteiten een link met de natuur, soms ook met een educatieve toets (sorry, als juf kan ik dat niet laten).

Kinderfeestje maar geen zin om zelf materiaal bij elkaar te zoeken? Wat dacht je van een Bie heppie workshop bij je thuis? Klik door naar 'verjaardagsfeestje' voor de formules of bekijk de DIY creapakketten (aan te passen aan gewenste aantal). 

 

Kalender workshops bij Bie heppie

AANBOD NAJAAR 2022

Organisatie + locatie Datum uur richtleeftijd Activiteit prijs
Bie heppie, Melsele di 27 dec. 13.30 - 16.30 5 - 12 jaar Naar de koetjes € 20
Bie heppie, Melsele do 29 dec. 10 - 16 uur 8 - 14 jaar Wellness-dagje € 30
Bie heppie, Melsele vr 30 dec. 13.30 - 16u 8 - 14 jaar Bloemschikken & feestelijke tafeldeco € 25

Info & inschrijven najaar 2022

Klik hier op de geplande workshop voor meer info.

Wens je extra info of wil je je kind(eren) inschrijven? Vul dan het onderstaande formulier in en kies een betaalwijze (via webshop of overschrijving).

Inschrijven voor een workshop

Inschrijven doe je met dit formulier. Je kan het ook gebruiken om me (alvorens te beslissen) iets te vragen over een workshop.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijving is pas definitief na betaling. 
Wil je de inschrijving al definitief maken?

Betalen kan op twee manieren. Betaal via de webshop of schrijf het bedrag over met vermelding naam kind + workshop.

BE81 3771 1900 8024

(Heb je alvorens in te schrijven eerst nog een vraag? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.)

Overzicht van alle Bie heppie workshops

Hier een overzicht van al mijn workshops. Klik voor meer info.

Interesse in een workshop die niet op bovenstaande planning staat? Verzamel wat compagnie en boek je eigen privé-workshop, al dan niet als feestje...

Wie, wat, waar?

  • Locatie Bie heppie workshops: Bie heppie, Frambozenlaan 14, Melsele (tenzij anders vermeld of op eigen vraag)
  • Mijn workshops zijn steeds kleinschalig en persoonlijk en daardoor ook toegankelijk voor kinderen die graag iets doen in kleine groep (HSP, ASS,...). Deze kinderen zijn ook heel welkom bij mijn vrijetijdswerking 'AUTI-N-BEVEREN', voor kinderen met vermoeden/kenmerken/diagnose van autisme, of die om andere redenen liever deelnemen aan kleinschalige vrijetijdswerking -->  AUTI-N-BEVEREN
  • Workshops tijdens een schoolvakantie kunnen al eens via een gemeentelijke vakantiewerking zijn bv. Vakantietoppers (Beveren) of Zowiezo (Zwijndrecht). Inschrijven en locatie is dan anders.

 

Indien er minder dan 4 inschrijvingen zijn, zal de workshop geannuleerd of verplaatst worden.

Ben je iets ouder of jonger (dan de richtleeftijd) maar kom je toch graag mee knutselen (bv. samen met broer of zus)? Geen probleem, je bent mee welkom hoor!

Ik ga zoveel mogelijk op zoek naar natuurlijke ingrediënten, duurzaam materiaal en milieuvriendelijke verpakkingen. Hierdoor kan de prijs van mijn workshops misschien iets hoger liggen, maar het milieu zal er alvast blij mee zijn! En je kind hopelijk ook ;-)