Gratis levering in Groot-Beveren of vanaf € 40.

Workshop 'relax & roll-on'

Met een ontspannend muziekje en geurtje op de achtergrond, maken we op elkaars rug een pizza, of wat dacht je van een carwash? De massagekaarten helpen je daarna je eigen massageverhaal te verzinnen en uit te voeren. 

 

Daarna verkennen we de verschillende etherische oliën en kan je ontdekken wat je favoriete geur is.

Zo maak je dan je eigen massage-olie, om tijdens de workshop als hand- of rugmassage uit te testen.

 

Zin in 'zen' en 'zacht'? Kies dan tussendoor voor een voetbadje of gezichtsmasker.

Ook wat yoga en een meditatieverhaal staan op de planning. Zo kan je ontdekken of ook deze manieren je rust brengen.

 

Tijdens de workshop van 19 juni (+ als optie bij een verjaardagsfeestje) vullen we ook een roll-on, die je mee naar huis mag nemen. Kies je voor een roll-on die rust geeft of juist energie / focus (misschien handig in de toetsenweek)? Ik help je bij het samenstellen.

 

Inschrijven via pagina 'workshops'.

  • Duur: 2 uur
  • Locatie: Bie heppie, Frambozenlaan 14, Melsele
  • Massage gebeurt over de kledij heen. Wanneer iemand toch graag, met of zonder olie, een rugmassage heeft, dan kan (maar nooit verplicht) een t-shirt wat omhoog of uit. 
  • Graag deze workshop met eigen gezelschap, op datum naar keuze (bij Bie heppie of op eigen locatie als kinderfeestje)? Neem contact op en ik bekijk wat ik voor jullie kan betekenen.

Info over roll-on (workshop 19 juni of als optie bij een verjaardagsfeestje)

Tijdens deze workshop vullen kinderen zelf een roll-on.

Roll-ons worden steeds populairder in de wereld van aromatherapie, ook bij kinderen. Dit roll on flesje is een combinatie van pure etherische oliën gemengd met zoete amandelolie en vitamine E.

Het is eenvoudig aan te brengen op je polsen, voeten (neemt het snelste op), palm van je hand en je hals/nek.

Ook ideaal mee te nemen naar school, op reis,...

Naargelang de keuze van etherische oliën, heeft de roll-on een andere werking

  • bv. een mix van lavendel, mandarijn en kamille is rustgevend en ontspannend (gelijkaardige mix is ook te koop in de webshop, de 'roll on sleep'
  • bv. een mix van citroen en rozemarijn etherische olie verhoogt de concentratie en vermindert stress (gelijkaardige mix is ook te koop in de webshop, de roll on 'focus'.
  • bv. een mix van munt en sinaasappel etherische olie vrolijkt je op en geeft energie (gelijkaardige mix is ook te koop in de webshop, de 'roll-on Cheer up'


Aromatherapie
De meeste mensen denken aan wellness en lekkere geurtjes maar het is veel breder dan dat.

Zo worden ze al jaren toegepast voor verschillende therapeutische doeleinden, ook in de reguliere en alternatieve gezondheidszorg.

Een etherische olie kan bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in jouw lichaam. Iedere olie is in zekere mate antiseptisch en heeft daarnaast specifieke eigenschappen die zich richten op één of meer organen en/of aandoeningen.