Gratis levering in Groot-Beveren of vanaf € 40.

Een verjaardagsfeestje met drie onderdelen:

  • korte escape room 15 minuten
  • speurtochtje met opdrachten en schat
  • lasershoot

 

Oh nee, de computer van Captain America wordt gehachkt! Een superschurk wil het recept voor het superheldenserum bemachtigen. Kunnen we hem stoppen voordat hij die info kan vinden? 

Met deze korte escape room (15 minuten) worden de kinderen al onmiddelijk in het thema ondergedompeld en zit de (samenwerkings)sfeer er al direct in! Een draaiboek helpt je om dit klaar te leggen en te begeleiden (niet moeilijk hoor). 

Daarna zetten we de achtervolging in, achter de superschurk aan. Dit speurtochtje is bij voorkeur buiten (door enkele straten) maar kan ook aangepast worden naar een binnenactiviteit.  Er wordt een voorbeeldspeurtochtje voorzien, met aanwijzingen om linksaf, rechtsaf, rechtdoor te gaan en hier en daar een opdracht te doen (met enkele voorbeelden ter inspiratie). Uiteraard aan te passen aan je eigen omgeving bv. op weg naar een parkje of een bos, waar dan de schat ligt, de ingrediënten voor het serum. Of werd de superschurk misleid en is de inhoud niet voor het superheldenserum maar voor de eerlijke vinders?

Dan tijd voor actie! Oefen je superheldenskills met de lasershootgeweren. De uitleenkoffer bevat enkele spelideeën, zowel voor solo- als voor teamspelen.

 

Met deze activiteiten  vul je al gauw anderhalf tot twee en een half uur (in te korten of te rekken naar wens), in het thema 'Marvel / superhelden'. 

 

Inhoud:

- speluitleg voor de drie onderdelen

- materiaal escape room

- voorbeeld speurtocht (voorbeeld stratenplan en opdrachten)

- 6 lasershootgeweren + 2 reserve

- schat met snoepzak voor 6 spelers (extra mogelijk mits meerprijs)