Gratis levering in Groot-Beveren of vanaf € 40.

Mijn verhaal

Ontdekking

Enkele jaren geleden kreeg één van onze kinderen een ontspannende massage met gebruik van etherische oliën.

Dit omdat ze erg veel piekerde, moeilijk kon inslapen, zich niet goed in haar vel voelde. Ze keek enorm uit naar deze momentjes van rust én we merkten ook al snel effect.

Voor mij was dit de stap om me zelf te gaan verdiepen in massage en etherische oliën.

Net als puzzelstukjes

In 2019 ontdekte ik Heppiemassage, in het bijzonder geschikt voor kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking. Daar ik als leerkracht werk met kinderen met autisme, trok dit dan ook direct mijn aandacht. Het leek alsof alle puzzelstukjes plots samenkwamen: Massage + etherische olie + kinderen met een stoornis in de prikkelverwerking.

Ik schreef me dan ook direct in voor de opleiding Heppiemassage en richtte begin 2020 'Bie heppie' op. Verwijzend naar de heppiemassage, maar zowel qua aanbod als qua doelpubliek wat ruimer. Met Bie heppie wil ik een heppie en heerlijk geurend aanbod bieden voor àlle kinderen: ontspannende kindermassage, creatieve kinderworkshops, kinderfeestjes en natuurlijk ook de heppiemassage.

Van start... of toch niet?

Begin maart 2020 was ik dan ook erg trots dat Bie heppie officieel bestond en dat ik 1 april echt in bijberoep zou kunnen starten.

Maar toen, nog voor ik echt begonnen was, kwam COVID-19. Maar ik bleef niet bij de pakken zitten.

Ondertussen had ik al zoveel heerlijke producten leren kennen en kennis opgedaan, die ik graag met jullie wil delen.

Zo groeide, zeker in een tijd waarin handen wassen plots érg belangrijk werd, het idee om een webshop te starten. Oorspronkelijk met natuurlijke zepen, ondertussen met heel wat ander leuks. Ga zeker eens kijken!

Voor meer info over natuurlijke zepen, klik hier

Wist je dat...

... ook AUTI-N-BEVEREN van start ging?

Door het werken met kinderen met ASS, merk ik een drempel naar vrijetijdsinvulling én een tekort aan een aangepast vrijetijdsaanbod. Om daar op in te spelen, heb ik samen met auticoach Marijke AUTI-N-BEVEREN opgericht.

Specifiek voor kinderen en jongeren met (een vermoeden van) ASS  is er een maandelijkse, aangepaste vrijetijdswerking (6 - 22 jaar).   

Wil je meer info of heb je zelf suggesties voor ons aanbod? Geef dan zeker een seintje. Bekijk zeker ook de AUTI-N-BEVEREN-pagina hier op mijn site.

Je kan ons vinden in Vakantietoppers en volgen via de facebookpagina AUTI-N-BEVEREN.

Ook de heppiemassage, die ik met Bie heppie aanbied, is gericht op kinderen met (vermoeden / kenmerken / diagnose van) autisme.