Gratis levering in Groot-Beveren of vanaf € 40.

Badkamer plasticvrij

zonder plastic / zonder schadelijke stoffen

Met Bie heppie deel ik graag de wonderlijke wereld van etherische oliën met jullie. En daarbij ook een wereld met minder plastiek afval.

Want tegenwoordig staan onze badkamers vol plastiek flessen met doucheschuim en shampoo, waarvan - ondanks dat we flink sorteren - amper 9 % van al het plastiek gerecycleerd wordt.

Staat er tussen de ingrediënten op jouw fles douchegel ook "polymer"? Dan zit er bovendien ook nog plastiek in de douchegel zelf. (de befaamde microplastics)

Wil je mee de plastieken afvalberg verkleinen?  Kies dan mee voor een 'ouderwets' stuk zeep en andere badproducten van Bie heppie!

Mee in bad of onder de douche

Leuk om cadeau te geven...

Bie heppie heeft een hart voor de natuur. Door deze geschenkpakketten cadeau te geven, zorgen jullie, zowel schenker als ontvanger, mee voor minder plastic afval. Dus niet enkel een geschenk voor wie het krijgt maar ook voor de natuur! 

Euh... en wat doen we met onze natte blok zeep?

Speciaal voor kleine kinderen... zonder schadelijke stoffen

Deze producten kunnen wel wat plastieken verpakking hebben, maar zijn uitgekozen omdat ze geen schadelijke stoffen bevatten. 

Geschenkpakketten voor kinderen

Van zeep tot pakket, alles kan met een persoonlijke touch...

Wat vind ik het fijn om voor verschillende gelegenheden een label te maken, zodat de zeep of het geschenkpakket een écht leuk cadeautje wordt. 

Dus... ben je op zoek naar een geschenkje? Een goed stuk zeep, een geschenkpakketje,...

Ik zou zeggen, kies iets uit mijn webshop, kies een label (zie onderaan deze pagina) en ik maak er een kant-en-klaar en origineel geschenkje van.

Niet direct een passend label gespot? In welke richting denk je? Of graag de naam van het feestvarken er bij op? Geef even een seintje en jouw wens komt dik in orde (zonder meerprijs)!

Wil je iemand een cadeau doen maar kan je moeilijk kiezen? Ga dan voor een Bie heppie geschenkbon!

  • te gebruiken voor webshop, kindermassage en workshops.
  • op papier of digitaal
  • kan gepersonaliseerd worden

Heb je een vraag over een product? Of een speciale wens? 

Neem dan via dit formulier contact met me op, dan help ik je graag verder.